Uși PVC

Sisteme culisante

Dezvoltarea elementelor culisante inovatoare conferă unui spațiu rezidențial nu doar cel mai înalt nivel de confort și o siguranță optimă, ci au un rol deosebit de componentă care asigură stilul și economia de spațiu.  Cerințele referitoare la o izolație termică excelentă și la geamuri cu dimensiuni generoase pot fi îndeplinite cu construcții de sistem bine gândite și reușesc să confere spațiilor interioare căldură și vitalitate. Modalitatea simplă de deschidere asigură și o creștere a confortului locuinței și încântă proprietarii prin lățimi vizuale reduse și elegante.

Inspirați-vă din elementele noastre culisante incluse în sistemul evolutionDrive, care punctează prin montajul simplu, flexibilitatea combinațiilor tehnice și valori excelente de încercare

Sistem oscio-culisant în plan paralel

Ușile și ferestrele oscilo-culisante oferă posibilitatea economisirii spațiului datorită sistemului de acționare glisanta și oferă o izolare termică și fonică superioară.
Ușile și ferestrele oscilo-culisante sunt produse din același sistem de profile ca în cazul ferestrelor din PVC, diferența o face sistemul de feronerie specială, care permite deplasarea ușoară a cercevelei și culisarea acesteia pe lângă partea fixa a ansamblului de tâmplărie.

Uși glisante cu ridicare

UŞĂ CULISANTĂ CU RIDICARE evolutionDrive

SENZAŢIA DE CONFORT LA O NOUĂ DIMENSIUNE

Graţie elementelor de geam dimensionate generos, lumina pătrunde în căminul dumneavoastră, – la fel şi prin uşa culisantă cu ridicare evolutionDrive, care trezeşte la viaţă spaţiile interioare. Structura uşii asigură stabilitate optimă, permiţând suprafeţe generoase de sticlă şi elemente mari, deschise prin diferite scheme de operare. Termoizolarea eficientă a acestei soluţii de sistem se datorează planului de etanşare optimizat, în special în partea de mijloc, pentru ca frigul să rămână acolo unde îi este locul. Pe lângă funcţionalitatea performantă, uşa culisantă cu ridicare iese în evidenţă şi prin elemente de protecţie antiefracţie verificate, până la clasa de rezistenţă RC 2, o soluţie inovatoare în curs de brevetare. Mecanismul de blocare funcţionează indiferent de feroneria utilizată şi permite de asemenea montajul pragurilor cu şină de rulare plată sau al pragurilor de renovare. Astfel produsul corespunde tuturor cerinţelor viitorului, inclusiv sub aspectul accesibilităţii, fără compromisuri privind siguranţa antiefracţie.

DATE:

  1. Adâncime constructivă toc: 194 mm
  2. Adâncime constructivă cercevea: 82 mm
  3. până la U= 0,64 W/(m²K)
  4. Dimensiune: 6,50 x 2,50 m
  5. Vitraj: până la 52 mm
  6. Domeniu de utilizare: uşă culisantă cu ridicare
Top