Izolare efectivă

În mod special, în oraşe suntem expuşi deseori la zgomotele produse de străzile cu circulaţie frecventă, de liniile de transport feroviar sau de pistele de aterizare.  

La selectarea ferestrelor potrivite, în afară de alegerea vitrajului, un factor decisiv pentru calitatea profilurilor este reprezentat de calităţile antifonice. Criterii determinante pentru o protecţie antifonică eficientă sunt structura profilurilor, numărul de camere din profiluri şi nivelurile de etanşare. Rama ferestrei şi vitrajul interacţionează deoarece modul de acţiune comun al celor două entităţi determină în cele din urmă calităţile antifonice ale ferestrei complete. Un rol decisiv joacă şi montajul profesional executat de o firmă specializată în montaj. 

În acest caz, sistemele de ferestre de calitate Salamander oferă soluţii efective. Construcţiile inovatoare ale profilurilor cu tehnica multicamerală, cu trei până la patru niveluri de etanşare contribuie la îmbunătăţirea calităţilor antifonice şi la creşterea gradului de confort din locuinţe. În funcţie de intensitatea zgomotului se pot face dotări opţionale cu vitraje antifonice.

Top